Centru de Business

Centrul Internaţional de Business SKYTOWER este primul centru de birouri din Republica Moldova de clasa “A” care are menirea de a devini cel mai important Centru de Business din ţară şi unul dintre cele mai renumite din Europa de Est.

SKYTOWER este destinat oamenilor de afaceri atît din străinătate cît şi din Republica Moldova unde li se oferă oportunităţi de a valorifica talentelor lor manageriale. Pentru prima dată companiilor de succes li se pune la dispoziţie un Centru de afaceri care le oferă posibilitatea de a dezvolta la limită aptitudinile personale, să genereze decizii manageriale esenţiale şi să contribuie la creşterea ponderii fără precedent a companiilor gestionate.

SKYTOWER este Comunitatea Oamenilor de Afaceri creată nu doar prin apropierea spaţială, ci mai ales prin afinitatea domeniilor de activitate şi a ideilor.

Avînd arhitectură impunătoare, construit superb, dotat cu tehnologii ultramoderne, scăldat în lumină, SKYTOWER este cadru perfect pentru dezvoltarea unei afaceri de succes.

Situat elegant în inima capitalei alături de Primărie, Preşedinţie, Guvern, Parlament, Misiuni Diplomatice, Bănci, Hotele şi Parcuri, SKYTOWER a devenit simbolul unei afaceri prospere şi al managementului performant.

WE ARE THE ONLY BUSINESS CENTER IN CHISINAU THAT HOLDS QUALITY CERTIFICATE ISO9001:2008 FOR THE MANAGEMENT SYSTEM
POLITICA DE CALITATE


Compania ce deţine şi administrează Centrul Internaţional de Business SKYTOWER, Capital Estate SRL, a implimentat şi menţine Sistem de Management al Calităţii.

SKYTOWER a aprobat Politica de calitate (PDF) care isi propune drept obiective generale sporirea eficienţei companiei prin respectarea strictă a normelor şi legislaţiei în vigoare şi evidenţa la maxim a intereselor curente şi de perspectivă a clienţilor şi mărirea gradului de satisfacţie a acestora.

Siglele ISO de exclus

 

Informaţii Tehnice

Centrul Internaţional de Business SKYTOWER este dotat cu următoarele sisteme de comunicaţie şi semnalizare care vin în conformitate cu cerinţele legislaţiei în vigoare şi condiţiile tehnice

Contactați-ne